Arrangeras parallellt

Huvudpartners

+200 talare
+250 utställare
100-tals aktiviteter

0

Dagar kvar till nästa mässa

Boka monter

Framtidens möten & event startar här

Välkommen till Möten & Event 2024 – Sveriges största mötesplats för alla som arrangerar och bokar möten, konferenser och events. Här får du inspiration, ser den senaste eventtekniken, aktiviteter som stärker team och skapar upplevelser värda att minnas och hittar de hetaste hotell- och konferensanläggningarna, vi samlar allt under ett tak.

Den 21-22 februari 2024 blir Kistamässan återigen Sveriges viktigaste mötesplats för branschen. Parallellt med Möten & Event 2024 och går Sales & Marketing och nytillskottet Stockholm Business Expo. De tre mässorna skapar en heltäckande och komplett mötesplats. Här får du chans till mängder av möten, nya insikter, kompetensutveckling, underlag till inköp och upphandling, mingel och utbyte av erfarenheter.

+ 2918

Besökare

Möten, nya insikter, kompetensutveckling
och utbyte av erfarenheter

+ 120

Utställare

Företag och organisationer som visar upp
de bästa lösningarna för dig

+ 100

Talare

Ta del av inspirerande och
insiktsfulla föreläsningar.

KOMPLETT MÖTESPLATS MED EXTRA ALLT

Kostnadsfritt

Scenprogram

Ta del av kompetensutveckling och inspiration helt kostnadsfritt. Möt över 100 talare och lyssna till branschexperter, ledande företag, inspiratörer se den senaste utvecklingen.

Fri Entré

Mässa

Mässan är kostnadsfri och här möter du över 100 av branschens ledande leverantörer som visar upp de senaste produkterna och tjänsterna. Mötesplatsen erbjuder en unik möjlighet att nätverka, upptäcka nya affärsmöjligheter och innovationer.

Fri Entré

Aktiviteter

100-tals innovationer och aktiviteter. Delta i mingel, nätverksträffar, paneldiskussioner och mycket mer, allt detta tillsammans skapar en dynamisk mötesplats som visar framtiden redan idag.

TRE MÄSSOR
UNDER ETT TAK

Parallellt arrangeras Sales & Marketing Expo den främsta mötesplatsen för alla som leder och arbetar med sälj och marknadsföring samt Stockholm Business Expo, mötesplatsen för alla som äger och leder små och medelstora företag. Mötesplatserna ger besökarna mervärde och får till dig som ställer ut, fler besökare till mötesplatsen.

 

Fokusområden

Event Production

Digital Meetings

Möte & Konferens

Sales & Marketing Expo

Experience

Se till att inte
missa
viktiga nyheter

Prenumerera på nyhetsbrevet
och håll dig uppdaterad om mötesplatsen.

Nyhetsbrev

Namn