Arrangeras parallellt

Nya insikter och
Inspiration

Ska detta block vara kvar?

Välkommen till Lösningar för Offentlig Sektor, en omfattande plattform som förenar möten, konferenser och mässor inom verksamhets- och samhällsutveckling. Här samlas besökare för att bli inspirerade, nätverka, tänka nytt och dela med sig av sin kunskap och sina framgångsrika exempel. På denna sammankomst får du ta del av de senaste politiska framstegen och upptäcka innovativa lösningar som kommer att driva framförandet av tjänsteomvandlingar både 2024 och framåt.

Oberoende av om du arbetar inom vård och omsorg, skola och utbildning, försvar, rättsväsende, socialvård, stadsplanering och samhällsutveckling, kommun, region eller statlig myndighet med flera, kommer Lösningar för Offentlig Sektor inte bara stödja och effektivisera dina processer. Mötesplatsen kommer också att inspirera dig, din avdelning och dina medarbetare att hitta nya arbetssätt. Här erbjuds allt från nya policys till praktiska fallstudier samt workshops där talare på ministeriell nivå tar upp aktuella frågeställningar.

Därför ska du besöka

Mässa

Här finns ett överfyllt mässgolv med över 120 utställare som är helt kostnadsfritt för mässans alla besökare. Högkvalitativa leverantörer och 100-tals innovationer presenteras i en inspirerande miljö.

Utmaningar

Här presenteras nya utmaningarna och du kan ta del av de bästa metoderna för att effektivisera och förbättra, samt modeller för att mäta värde på de investeringar som görs, stora som små.

Öppna scener

På mässgolvet finns 3 scener som erbjuder kostnadsfri kompetensutveckling på högsta nivå, här kan du som besökare ta del av de senaste trenderna, nyheter och få tips och idéer inför framtidens arbete.

Nätverk

Nätverk och möten med kolleger från andra offentliga organisationer och dela gemensamma utmaningar.

Senaste nytt

De senaste uppdateringarna och lösningarna som täcker nya områden inom konferens, hotell, aktiviteter, eventteknik f.fl.

Visas på mässan

Konferensanläggningar

Hybridevent

Digitala mässor

Interaktiv plattform för event

Streamingtjänster

Digitala möten

Webbinar

Digitalt seminarium

Livestreaming

Videokonferenser

Studioteknik

Digitala eventplattformar

Betalningslösningar

Registreringssystem

Deltagarhantering

Eventappar

Digitala venues

Filmproduktion

Studioteknik

Innehåll